Aspergekwekerij C. van Tiggelen
Steenbergseweg 21
4661 RJ Halsteren
T. 0164-685899

Kent u deze al? – De producten van Bergs Soepie


4 mei 2017

Kent u deze al?

De producten van Bergs Soepie

De producten van Bergs Soepie zullen sommigen misschien al bekend voorkomen. Een paar jaar terug heeft chefkok Rene Vermeulen van Restaurant ‘T Spuihuis in Bergen op Zoom voor ons al enkele producten ontworpen die onder deze noemer verkocht worden. Dit jaar is het assortiment echter uitgebreid met twee nieuwe producten. Voor ons reden genoeg om het complete assortiment nog eens aan u voor te stellen.

De Bergse Soepies

De Bergse Soepies zullen bij sommigen al bekend zijn. Deze soepjes worden al sinds enkele jaren bij ons in de winkel verkocht. De soepjes worden geleverd in de smaken asperge en krab. De asperges worden natuurlijk door ons aangeleverd en de krab is afkomstig uit de netten van de Bergse weervissers van Van Dort.  Lokaler kan het natuurlijk eigenlijk niet worden. De soepjes worden meteen nadat ze gemaakt zijn in handige kleine emmertjes verpakt en ingevroren. Één emmertje bevat een mooie portie voor één à twee personen en is snel op te warmen. De aspergesoep is gemakkelijk nog veel lekkerder te maken door er tijdens het opwarmen wat gerookte zalm of ham bij te doen. De krabsoep kan heerlijk afgemaakt worden met een beetje geslagen room en kerrie. Zo zet u met deze soepjes in een mum van tijd een heerlijk gerecht op tafel.

De ansjovisboter

De ansjovisboter is óók één van de producten die u al iets langer bij ons in de winkel kunt vinden. Deze heerlijke boter wordt gemaakt door roomboter te mengen met de ansjovis die gevangen wordt door de Bergse weervissers van Van Dort. De boter komt het best tot zijn recht op zuurdesembrood (een tip van ons: bij bakkerij ”De Kiem” in Bergen op Zoom vindt u heerlijk, biologisch zuurdesembrood).

De aspergeloempia

De aspergeloempia is één van de nieuwe producten van Bergs Soepie. Ze worden gemaakt door niemand minder dan ”Moedertje Spuihuis,” een expert op het gebied van echte Vietnamese loempia’s. De loempia’s worden gevuld met onze eigen asperges en zijn de perfecte manier om asperges eens op een andere manier te eten. De loempia’s zijn samen met wat chilidip een heerlijke snack voor tussendoor.

De ansjoviskroket

De ansjoviskroketten zijn ook nieuw in het assortiment. Ze worden gemaakt met de ansjovis van Van Dort en zijn net als de loempia’s een heerlijke snack voor tussendoor. Heerlijk bij de borrel met een citroenmayonaise.< Terug naar nieuwsoverzicht