Aspergekwekerij C. van Tiggelen
Steenbergseweg 21
4661 RJ Halsteren
T. 0164-685899

Maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus


16 april 2020

Als u onze winkel dit seizoen al bezocht hebt dan heeft u al kunnen merken dat ook wij de indeling van de winkel grondig hebben aangepast conform de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Ook wij willen u en ons eigen personeel een zo veilig mogelijke (werk)omgeving bieden en daarom willen we u ook via deze weg nogmaals informeren over de maatregelen die wij hebben getroffen in de winkel.

  • Wanneer u bij ons komt winkelen kom dan alleen de winkel binnen.
  • Er geldt een maximum van drie klanten die in de winkel aanwezig mogen zijn. Staan er al drie mensen voor u dan willen we u vriendelijk verzoeken om buiten te wachten tot iemand die voor u stond de winkel weer verlaat.
  • Respecteer een afstand van minstens 1,5 m tussen u en het personeel en u en de andere klanten. U kunt hiervoor de strepen gebruiken die op de vloer in de winkel aangebracht zijn.
  • Blijf ten alle tijden voor de toonbank. Mocht u iets willen bekijken dan zal het personeel u het product tonen.
  • Vermijd contact zoveel mogelijk. Probeer waar mogelijk te pinnen (liefst contactloos) en als u contant wil betalen leg het geld dan in de daarvoor bestemde bak.
  • Raak zo min mogelijk producten aan. Sommige producten kunt u zelf uit het schap pakken, maar we willen u vragen om enkel de producten te pakken die u ook daadwerkelijk wil kopen.
  • Geef het personeel voldoende ruimte. Soms moet het personeel ergens in de winkel zijn. We willen u op zo’n moment verzoeken om hen ook voldoende ruimte te geven zodat zij hun werkzaamheden zo goed mogelijk kunnen uitvoeren.
  • Volg ten alle tijden de aanwijzingen van het personeel op. Ook als deze afwijken van de hierboven genoemde regels.

Wij willen u bij voorbaat danken voor het in acht nemen van deze regels. Samen kunnen we ervoor zorgen dat zowel u als klant als ons personeel in een veilige omgeving kunnen winkelen en werken.< Terug naar nieuwsoverzicht